Jij bent JIJ

Jij bent JIJ

Veranderingen doormaken in een organisatie, in je werkzaamheden of in het contact met je collega’s. Het vraagt veel van iedereen, dus ook van de zorgprofessional. Daarom staan we bewust stil bij wat het doet met iemand en welke stappen kunnen helpen om het gemakkelijker te maken.

Er is een groep zorgprofessionals aan het werk, die veel ambitie heeft en al stappen maakt om het eten en drinken in de zorg vooruit te helpen. Ze zoeken ‘s avonds op (sociale) platformen naar leuke gerechten, proberen dingen uit of leggen ideeën voor aan hun team. Er is een wil om te ontwikkelen, te verbeteren en te veranderen, maar de vraag is soms ‘hoe?’!

De andere groep professionals is operationeel sterk, leeft in het ‘nu’ en doet het eten erbij. Werk is werk en thuis is thuis. Iedereen leert weer heel anders.

De ene persoon waardeert het om met 5-minuten trainingen te werken. De andere ziet liever een infographic en redt zich zonder de details. We helpen om voor iedere leerstijl en drive een oplossing te bieden.

Roel Venninckx

Ontwikkeltijger, Keukentijgers

× Whatsapp