Ons team

Een enthousiaste groep van specialisten staat dagelijks voor de zorgprofessionals klaar. Daarnaast zijn er Gasttijgers: experts die binnen en buiten de zorg werken en helpen om het gemakkelijker en beter te maken. Vind je het leuk om zelf ook een keer Gasttijger te zijn en een recept of inspiratie artikel aan te dragen? Neem dan contact op!
Direct naar ons abonnement

Kernteam

wenda linthorst keukentijgers

Wenda Linthorst

Moedertijger

Met enorm veel drive zet ik mij in voor Keukentijgers. Met mijn achtergrond in een advies & onderzoeksbureau viel mij altijd op dat we veel vragen van de woonbegeleiders, verzorgenden en gastvrouwen die zich bezighouden met alle eetmomenten op de dag.

wenda linthorst keukentijgers

Yvette Magrijn

Creatieve tijger

Culinair en creatief zijn de woorden, die mij omschrijven. Binnen een kader de maximale mogelijkheden eruit halen. Een luchtballon is de mooiste plek waar ik gekookt heb. Daar had je veel kaders. Je bedenkt wat de ingrediënten zijn die bij deze kooktechniek het beste tot zijn recht komen.

wenda linthorst keukentijgers

Roel Venninckx

Ontwikkeltijger

Ik ben al een tijd actief in de zorg en hospitality. Mijn rol is voornamelijk om mensen te ‘helpen groeien’ met inspirerende ontwikkeltrajecten. Ik ben betrokken bij workshops, e-learning tot trainingen ‘on the job’. Ik merk dat het werk in de afdelingskeuken er vaak bij komt en dat jullie in het diepe worden gegooid.

wenda linthorst keukentijgers

Lynn Wesselink

Contenttijger

Mijn passie ligt bij hospitality.  Daarom volg ik de opleiding International Hospitality Management, oftewel de hotelschool, omdat ik gepassioneerd ben over alles wat met gastvrijheid te maken heeft. Bij Keukentijgers werk ik met veel plezier aan het creëren van content. Altijd in beweging, altijd bezig. Gelukkig past die energie perfect bij Keukentijgers.

wenda linthorst keukentijgers

Bas Wigchert

Contenttijger

Hospitality is waar mijn hart ligt. Daarom past mijn opleiding International Hospitality Management zo goed bij mij. Keukentijgers sluit hier mooi bij aan, door gastvrijheid te laten zien in de zorg. Met veel plezier werk ik aan de content van Keukentijgers, en laat ik mijn kennis graag zien aan anderen. Ontzettend fijn om deel te mogen zijn van dit gastvrije team!

Gasttijgers

wenda linthorst keukentijgers

Brenda Schuiringa

Diëtist in de ouderenzorg

Inmiddels werk ik 20 jaar als diëtist in de ouderenzorg. Ik heb zowel mogen bijdragen aan de geriatrische revalidatiezorg, als op de somatiek en psychogeriatrie. Daarnaast behandel ik na de revalidatie nog patiënten door aan huis en doe ik huis bezoeken bij kwetsbare ouderen thuis.

wenda linthorst keukentijgers

Bianca Wester

Expert herstellend vermogen

Al jaren gaat mijn hart sneller kloppen voor de zorg. Op energieke wijze werk ik vanuit Wester & Van Doorn aan de thema’s verbinding en gastvrijheid. Ik heb in veel organisaties een kijkje in de keuken mogen nemen. Ik deel mijn inzichten en ervaring graag.

wenda linthorst keukentijgers

Myrian Ermes

Expert gastvrijheid

Gezelligheid en gastvrijheid zijn voor mij als Brabantse erg belangrijk. Samen eten en borrelen doe ik het liefst, zowel thuis als buiten de deur. En dat gun ik iedereen, lekker en gezond eten. Ik inspireer Keukentijgers heel graag met het realiseren van verrassend lekker eten in de zorg.

wenda linthorst keukentijgers

Anna Casemier

Adviseur neuromarketing

Met enthousiasme zet ik mij in voor Keukentijgers in de rol van adviseur. Persoonlijk gun ik iedereen het plezier van lekker en gezond eten. Ik geloof er in dat voeding helpt om lekker in je vel te zitten. Als expert draag ik daarom graag bij aan het initiatief. Mijn expertise betreft gastbeleving en het ‘onbewuste gedrag’.

wenda linthorst keukentijgers

Antoine Hermans

Culinaire tijger

Als chef-kok van mijn eigen culinair bedrijf is voeding verweven in mijn dagelijkse leven. Na de bekroning van Michelin met een BIB-Gourmand heb ik middels in veel keukens mogen koken. Ik vind het heerlijk om mijn kennis over eten & drinken te vertalen naar de zorg, zodat we ook daar nog betere maaltijden kunnen realiseren. 

Daniel Massee

Daniel Massee

Facilitaire Tijger

Met mijn ruim 15 jaar ervaring in eten, drinken & zorg, ben ik goed op de hoogte van de trends en ontwikkelingen. Veel energie krijg ik van het enthousiasmeren van medewerkers, en het overdragen van mijn kennis wat leidt tot tevreden gasten en bewoners die lekker en gezond eten en drinken.

× Whatsapp