Wenda Linthorst

Met enorm veel drive zet ik mij in voor Keukentijgers. Met mijn achtergrond in een advies- & onderzoeksbureau viel mij altijd op dat we veel vragen van de woonbegeleiders, verzorgenden en gastvrouwen die zich bezighouden met alle eetmomenten op de dag. Ga maar na, hoe zou jij vanavond koken voor ongeveer 10 personen, rekening houdend met de gezondheidsklachten die de mensen hebben en intussen nog allerlei andere taken doen?

Ik heb het in de praktijk gezien bij mijn schoonvader, die dementie had. Toen het eten echt lastig was, merkte je dat de verzorgenden in de langdurige zorg hier onvoldoende tijd en aandacht voor hadden. Het ontbrak ook aan ondersteuning. Dat moet toch echt anders. Al drie jaar lang heb ik de droom om een plek te creëren waar je als persoon die kookt op de afdeling geholpen wordt om alle eetmomenten te regelen. Ik ben dan ook enorm trots dat het er nu staat en we met jullie aan de slag kunnen gaan.

Naast het werk bij Keukentijgers werk ik interim binnen & buiten de zorg. Die mix word ik blij van en het versterkt elkaar ook!

wenda@keukentijgers.com

Samen krijgen we zo veel voor elkaar en gaan we echt zien dat mensen die zorg nodig hebben beter eten krijgen!

Wenda Linthorst

Moedertijger, Kernteam

× Whatsapp