Antoine Hermans

Met zijn eigen cateringbedrijf zorgt hij dagelijks voor lekker eten. Als chef-kok wordt hij vaak gevraagd om als kookspecialist ook bij Tijd voor Max aan te schuiven, waar je hem wellicht ook van kent. Met zijn jarenlange ervaring in diverse keukens kunnen we hem met recht een culinaire tijger noemen!

Tijdens de eerste coronagolf heeft Antoine ‘Soep op de Stoep’ gedaan met Huize Hermans. Mensen mochten via Social Media laten weten wie een kop soep van Antoine verdiende. Duizenden verzoeken kwamen binnen en met talloze vrijwilligers heeft hij dit waargemaakt. Het raakte hem. Het liet zien dat het niet om de soep an sich ging, maar vooral om de persoonlijke aandacht. Op afstand even een praatje maken en het idee dat er iemand echt om je geeft. Dat maakt het eetmoment nog net wat mooier. Mede daardoor is het vuurtje aangewakkerd om de eetmomenten in de zorg te verbeteren. Daarom zal hij elke maand tutorials maken voor onze abonnees. Tips over de thema’s zoals ‘Fris & Fruitig’, maar ook eenvoudige recepten komen voorbij. We zijn blij dat hij aan boord is!

info@keukentijgers.com

Persoonlijke aandacht rondom het eetmoment geeft meer waarde aan de maaltijd! 

Antoine Hermans

Culinaire Tijger, Gasttijger

Truffels van linzen

Truffels van linzen

Lukt het jou toch om één keer per week peulvruchten op het menu te zetten door deze chocolade truffels? Maak maar alvast een portie meer!

Mug cake

Mug cake

Deze havermout cake is snel in de magnetron klaar te maken. Gebruik een koffiekopje om meteen geportioneerd te serveren. Met appel en kaneel erin geurt het naar appeltaart.

× Whatsapp