Keukentijgers bij Zorg & Food

Van 9 t/m 11 april 2024 vindt Zorg & Food plaats in Jaarbeurs Utrecht. Op deze plek vind je dé inspiratie gericht op eten & drinken in onze branche. Uiteraard heeft Keukentijgers ook een stand. Heb jij het al in je agenda staan? 

Elke dag sprekers

Naast talloze interessante exposanten, vind je ook een Mainstage Food op de beurs. Zorg & Food heeft elke dag een interessant podium neergezet. Op het programma vind je o.a. Erik Scherder, Tamara Weijers (huisarts) en Kees van der Wal (chefkok St. Antonius, Nieuwegein).

Keukentijgers ook dagelijks op het podium

Onze stand is te vinden in Hal 8, de foodhal. Tegenover onze stand is bij een exposant ook een podium. Elke dag zal Keukentijgers hier om 15.00 uur een sessie geven van 45 minuten. Ben je erbij?

Fris & Fruitig

Het thema van onze stand is dit jaar ‘Fris & Fruitig’. Dit is ook het thema van de maand mei voor onze abonnees. We hebben het met jou over fris & fruitig in je werk zijn, een fris & fruitig team neerzetten, maar natuurlijk ook hoe je lekkers kunt maken met fruit. De appel staat dit jaar centraal. Uiteraard geven we je graag een boekje met fris & fruitige tips mee!

Zorg & Food vindt op hetzelfde moment plaats als Zorg & ICT en Zorg & Facility. Wil je graag meer weten over ICT en Facility? Dan ben je dus ook op de goede plek die dagen. De hal met Food bestaat uit allerlei partijen, van groothandels als Van Hoeckel, Bidfood en Zorgboodschap tot unieke merken of bijvoorbeeld leveranciers van eiwit verrijkte producten.

We zien je graag daar! Vragen over toegang? Neem gerust contact op, dan helpen we je graag. 

We helpen je graag bij jouw ontwikkeling als Keukentijger. Met een abonnement gaan we zelfs nog een stap verder. Zo is het mogelijk om een Keukentijger-werkmap te ontvangen. Speciaal voor onze Keukentijgers die het fijn vinden om alle informatie op papier bij de hand te hebben. Wil je daar meer informatie over? Stuur ons dan een bericht en vanaf komende maand lees jij op papier met ons mee. Vanzelfsprekend kun je ook digitaal met onze formulieren aan de slag. Er is zelfs een apart onderdeel in de 5-minuten-training van de maand waarin je bestanden kunt uploaden.

Onze recepten

Walnoten-champignon-paté

Oke, niet echt paté op basis van lever, maar op basis van walnoten en champignons. Dus meer een soort smeersel. Zo haal stiekem je dat handje noten op een dag wel.

Tartelette van havermout en pitten

Een krokante en vooral voedzame bodem voor onder een klodder kwark, Skyr of desnoods alleen een toef slagroom. Garneer het wel met fruit van het seizoen.

Kaas-pitten-cracker

Zin in iets hartigs? Dan zijn deze kaas-pitten-crackers wat voor jou Simpel, zo klaar en je kunt er ook mee variëren.

Arretjescake 3.0

In een kookboekje van Calvé stond de stripheld Arretje Nof Nof ooit centraal. Hier een nieuwe versie van de Arretjes cake, met minder verzadigde vetten en no-bake.

Abrikozenjam zonder suiker

Gedroogde abrikozen kan je altijd op de plank hebben liggen. Als zoete traktatie tussendoor of verwerkt als deze jam. Smaakvol op een cracker of in de yoghurt.

Kopje cacao

De meest romige chocolademelk maak je door wat stukjes chocolade op te lossen in volle melk. Vroeger dronk men vaak chocolademelk gemaakt van cacaopoeder. Probeer dat ook eens.

Aardappelpuree met kruidenolie

Van oudsher zijn we gewend de aardappelpuree smeuïg te maken met boter en melk. De gezondheid en de planeet vragen om deze nieuwe versie.

Aardappelsoep met gerookte forel

Aardappels heb je altijd wel in huis. De gerookte forel maakt het net iets spannender en voegt vette vis gemakkelijk toe aan het menu.

1-2-3 vis gratin

Vooral snel, gemakkelijk en dan ook nog voedzaam. Wanneer je de vis in de vriezer hebt liggen, naast de prei, dan staat dit zo op tafel.

Linzenfrittata met zalm

Frittata, zo’n dikke omelet met aardappel kan echt een puinhoop worden met omkeren en daarna nog netjes in porties serveren. Grrr, dan zijn deze in muffinvormpjes een uitkomst.

Ontvang elke maand inspiratie per mail!

Onze abonnees helpen we elke maand op het gebied van producten, recepten, voedingskennis, sfeer en presentatie. Altijd praktisch, eenvoudig en leuk. Meld je aan en krijg elke maand gratis een sneak preview.

Ja hoor, je aanmelding is verstuurd! Je krijgt nu van ons een mail waarin we je vragen om je mailadres te bevestigen.

× Whatsapp