Wij vullen de gaten bij jouw zorgorganisatie

Yes! De corona-maatregelen nemen af. Bewoners verdienen extra confetti-momentjes. Teamleden willen graag op vakantie, na een tijd die zij heftig hebben ervaren. Maar de trein raast door. Daar wil Keukentijgers bij helpen. Alle nieuwe en bestaande vrijwilligers krijgen gratis ons Keukentijgers-abonnement met informatie over goed en leuk eten voor de rest van 2021. Zo helpt Keukentijgers graag.
Lees ook de vrijwilligers info...

Nieuwe vrijwilligers 

Wellicht ben je al hard aan het werk om het aantal vrijwilligers weer naar het niveau te krijgen van vóor de Corona-tijd. Daar helpen we je graag bij. Laat weten voor welke locatie(s) en/of momenten je vrijwilligers kunt gebruiken. Wij gaan ons best doen om iemand uit onze pool aan jouw organisatie te koppelen. De nieuwe vrijwilligers hebben al toegang tot onze e-learning en 5-minuten-trainingen, waardoor ze al een basiskennis hebben in eten & drinken en gastvrijheid voor jouw doelgroep. Kortom, ze zijn snel up-and-running en zo kun jij de bewoners meer mooie momenten bieden. 

Vrijwilliger worden
vrijwilliger in de zorg

Jouw vrijwilligers in het zonnetje

De huidige vrijwilligers wil je natuurlijk blijven koesteren. Voor een keer zijn onze e-learnings en 5-minuten trainingen gratis beschikbaar voor de rest van het jaar. Zo krijgen ze twee keer in de week voor de bewoners en voor henzelf tips voor het eten, drinken & gastvrijheid gericht op de doelgroep. Op een energieke en frisse manier wordt de kennis hen aangeboden. En waarom we dit doen? Gewoon. We zijn blij met de vrijwilligers en vinden het gewoon heerlijk als we hen kunnen inspireren. Zo willen wij ons steentje bijdragen aan het personeelstekort in de zorg en getrainde teamleden richting eten, drinken en gastvrijheid!

Over Keukentijgers

Wat ons drijft? Nou gewoon, meer waardering voor eten en drinken in de zorg. Alhoewel dat ‘gewoontjes’ lijkt, moeten we daar écht samen ons best voor doen. En daar komen wij om de hoek kijken. Want Keukentijgers helpt organisaties en hun medewerkers ‘om te groeien’. Wij helpen begeleiders, gastvrouwen, verzorgers of vrijwilligers om het eten en drinken op de afdeling leuker en beter te maken. Dat doen we op het gebied van producten, recepten, voedingsleer, ambiance en samenwerking. Via een abonnement of op maat. Lees er meer over ‘op 1 pagina’ of laat je inspireren door een paar ‘Keukentips’.

Informatiekaarten

Informatiekaarten

Elke maand maken 4 verschillende soorten informatiekaarten. Die kaarten vind je samen met de kennisquizes in onze maandelijkse e-learningmodule.

× Whatsapp