Gaten vullen in de zomer!

Duizenden vrijwilligers worden gezocht om de kwaliteit van leven te verhogen in de Nederlandse verzorgings- en verpleeghuizen. Laten we helpen om de gaten in de planning op te vullen! Alle nieuwe en bestaande vrijwilligers krijgen gratis ons Keukentijgers-abonnement met informatie over goed en leuk eten voor de rest van het jaar.
Lees ook de info voor organisaties...

Vrijwilliger worden?!

Door de corona-maatregelen moesten veel vrijwilligers stoppen. Het was lang stil in de huizen. Intussen mogen we weer bijdragen aan de dagen van de mensen die niet meer thuis kunnen wonen. En dat is nodig. Zorgmedewerkers zijn uitgeput en bewoners zijn toe aan veel extra aandacht. Wil jij je steentje bijdragen? Laat dan je gegevens achter en we koppelen jou aan een zorgorganisatie bij jou in de buurt. Zo kun je daar deze zomer helpen met het koffie-moment, ontbijt, lunch of diner. Op momenten dat het jou past. Op momenten dat jij kunt.

Vrijwilliger worden
vrijwilliger in de zorg

Het leukste aan vrijwilliger zijn? Het contact met de cliënten. Het is heel leerzaam voor jezelf, heel leuk en het koken verbindt.

Marianne

Vrijwilliger, Philadelphia

Vrijwilliger & keukentijger! 

Ben je al vrijwilliger? Dan zijn we daar superblij mee! We bieden je graag gratis en per direct toegang tot onze e-learnings, je krijgt twee keer in de week een 5-minuten-training en leuke recepten voor smaakvolle en gemakkelijke tussendoors. Dankzij mensen zoals jij kunnen mensen die zorg nodig hebben extra waardevolle momenten beleven.

Over Keukentijgers

Wat ons drijft? Nou gewoon, meer waardering voor eten en drinken in de zorg. Alhoewel dat ‘gewoontjes’ lijkt, moeten we daar écht samen ons best voor doen. En daar komen wij om de hoek kijken. Want Keukentijgers helpt organisaties en hun medewerkers ‘om te groeien’. Wij helpen begeleiders, gastvrouwen, verzorgers of vrijwilligers om het eten en drinken op de afdeling leuker en beter te maken. Via een abonnement of op maat. Lees er meer over ‘op 1 pagina’ of laat je inspireren door een paar ‘Keukentips’.

× Whatsapp